Cavatelli cu Rabe de Broccoli

Cavatelli cu Rabe de Broccoli
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cavatelli cu Rabe de Broccoli. Această rețetă face 6 porții cu 886 calorii, 34G de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.25 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de piper, cârnați, cavatelli și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Cavatelli cu cârnați de curcan, roșii și Rabe de Broccoli, Cavatelli Cu Broccoli, și Cavatelli și Broccoli pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți oală mare de apă sărată la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați Rabe de broccoli; se fierbe 5 minute. Folosind un skimmer, îndepărtați rabe de broccoli și dați deoparte. Întoarceți apa la fierbere sau aruncați și aduceți la fierbere o oală proaspătă cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
SkimmerSkimmer
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Gatiti cavatelli urmând instrucțiunile pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CavatelliCavatelli
4
Scurgere.
5
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați cârnați și ceapă; gatiti 5 minute sau până când nu mai roz, de rupere cârnați cu lingura de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
7
Adăugați usturoiul și Rabe de broccoli fierte; gatiti 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
8
Adăugați bulion de pui și sare și piper. Aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
9
Adăugați pătrunjelul și scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
10
Se toarnă amestecul de cârnați peste pastele fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
11
Se presară cu brânză și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista