Casă Dulce Dovlecel Savura
Homemade dovlecel dulce savura ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 32 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Această rețetă servește 120 și costă 9 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 50 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână zahăr, amidon de porumb, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce este destul de rău. Încercați Dulce Zucchini Savura, Zucchini savura dulce și picant, și Săptămâna Conservelor: Zucchini-Piper Dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Rulați dovlecelul, ardeiul gras roșu și ceapa printr-o mașină de tocat carne.
Transferați amestecul de dovlecel măcinat într-un castron mare; se presară cu sare. Refrigerați amestecul de dovlecei, peste noapte sau cel puțin 10 ore.
Se toarnă amestecul de dovlecei într-o oală mare; adăugați zahăr, oțet, semințe de țelină și turmeric. Se aduce la fierbere, amestecând constant, timp de 15 până la 20 de minute. Amestecați amidonul de porumb în amestec; continuați să fierbeți până se îngroașă, încă aproximativ 5 minute.
Sterilizați borcanele și capacele în apă clocotită timp de cel puțin 5 minute. Pack savura în fierbinte, borcane sterilizate, de umplere borcane la 1/4 inch din partea de sus. Rulați un cuțit sau o spatulă subțire în jurul interiorului borcanelor după ce au fost umplute pentru a îndepărta bulele de aer. Ștergeți jantele borcanelor cu un prosop de hârtie umed pentru a îndepărta reziduurile alimentare. Sus cu capace și înșurubați inelele.
Așezați un suport în fundul unui vas mare și umpleți la jumătate cu apă. Aduceți la fierbere și coborâți borcanele în apa clocotită folosind un suport. Lăsați un spațiu de 2 inci între borcane.
Se toarnă mai multă apă clocotită, dacă este necesar, pentru a aduce nivelul apei la cel puțin 1 inch deasupra vârfurilor borcanelor. Aduceți apa la fierbere, acoperiți vasul și procesați timp de 10 minute.
Scoateți borcanele din vas și așezați-le pe o suprafață acoperită cu pânză sau lemn, la câțiva centimetri distanță, până se răcește. Odată răcit, apăsați partea superioară a fiecărui capac cu un deget, asigurându-vă că sigiliul este strâns (capacul nu se mișcă deloc în sus sau în jos). A se păstra într-o zonă rece și întunecată.