Castraveți umpluți cu Lox și cremă de brânză

Castraveți umpluți cu Lox și cremă de brânză
Castraveții umpluți cu Lox și cremă de brânză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 352 calorii, 9g de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Pentru $2.23 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 26 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, smântână, sare și piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Castraveți umpluți cu Lox și cremă de brânză, Castraveți Umpluți, și Castraveți Umpluți.

Instrucțiuni

1
Folosind un cojitor, creați dungi pe exteriorul castravetelui decojind de-a lungul lungimii castravetelui, lăsând toate celelalte secțiuni intacte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
2
Tăiați capetele de castraveți și feliați-le în runde de 1 inch. Folosind un baller de pepene galben, scoateți semințele și carnea interioară din partea superioară a 2/3 din fiecare felie de castravete. Nu scoateți tot drumul. Pune deoparte. Într-un castron, combinați părți egale cremă de brânză și smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
SmântânăSmântână
CastraveteCastravete
Pepene GalbenPepene Galben
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
BolBol
3
Se amestecă în somon, șalotă, suc de lămâie, sare și piper, combinând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
SomonSomon
4
Transferați amestecul într-o pungă de patiserie cu un vârf de stea 8. Introduceți umplutura cu generozitate în fiecare secțiune de castraveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De PatiserieSac De Patiserie
5
Se ornează cu crenguță de mărar. Ca alternativă, folosiți brânză cremă de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Ardei RoșuArdei Roșu
MărarMărar

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista