Castraveți cu Wasabi și oțet de orez
Castraveții cu Wasabi și oțet de orez ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 6 și costă 23 de cenți pe porție. O porție conține 18 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pudră de wasabi, oțet de orez, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Tofu de mătase răcit cu Wasabi, tei și castraveți, Carne de vită picantă și castraveți cu oțet negru, și Creveți Wasabi cu Avocado pe Cracker de orez.
Instrucțiuni
Tăiați foarte subțire castraveții transversal cu feliator; aruncați cu 1 linguriță de sare și scurgeți într-o strecurătoare 15 minute. Clătiți castraveții sub apă rece, apoi strângeți pumnii pentru a îndepărta excesul de apă; se usucă.
Se amestecă împreună pudra de wasabi și apa într-un castron și se lasă să stea 5 minute.
Adăugați oțet, zahăr și sos de soia, amestecând până când zahărul s-a dizolvat.
Adăugați castraveți și aruncați bine.
* Castraveții pot fi făcuți cu 1 zi înainte și răciți, acoperiți.