Castravete și fenicul Meze
Castravete și fenicul Meze este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 249 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Un amestec de fulgi de piper opțional, usturoi, semințe de fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Castravete Și Fenicul Meze, Platou Meze cu Hummus, salată de creveți și salată de castraveți, și Răcitor De Castraveți-Fenicul.
Instrucțiuni
Tăiați castravetele în sulițe de centimetru. Este posibil să fie nevoie să le împărțiți sau să le înjumătățiți. Castraveții persani tineri pot fi adesea lăsați întregi. Căutați uniformitate, așa că folosiți-vă judecata.Tăiați uniform bulbii de fenicul și tăiați-i longitudinal în sferturi. păstrați frunzele pentru garnitură.
Îndepărtați o parte din miez, păstrând straturile intacte. Feliați-le în felii de centimetru.
Puneți castraveții, feniculul, chilisul thailandez și căței de usturoi într-un vas mare de copt cu fețe joase.
Adăugați toate ingredientele rămase într-o cratiță mare, nereactivă. Aduceți amestecul la fierbere.
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați-o să se răcească puțin timp de aproximativ 5 minute. Apoi săraci lichidul fierbinte peste amestecul de fenicul de castraveți, amestecând pentru a acoperi bine. Lichidul ar trebui să acopere aproape toate ingredientele. Dacă nu adăugați un pic mai multă apă.
Lăsați amestecul să se răcească complet. Apoi puteți acoperi vasul și îl puteți muta în frigider. Vor fi gata de mâncare în aproximativ 4 ore, dar vor fi la maxim dacă așteptați până a doua zi înainte de a le mânca.
Serviți răcit pe un platou în stil familial, cu un pic de marinată și un strop bun de ulei de măsline Fructat.
Se ornează cu frunze de fenicul.