Castaniu si varza rosie saut
Castaniu și varză roșie saut XV ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 70 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă servește 9. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ceapă, castane dintr-un borcan, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 26 minute. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Savoy Varză, Nucșoară Și Castan Sote, Friptura de porc sarata cu castane si varza rosie saut, și Salată de varză roșie spiralizată cu vinetă de Cilantro.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu; se adaugă ceapa și se sotează 3 minute sau până se înmoaie.
Adăugați ciuperci; sotati 2 minute.
Adăugați varză și castane; sotati 2 minute. Se amestecă zahărul și sarea; acoperiți și fierbeți 10 minute sau până când varza este fragedă. Se amestecă oțetul.
* Căutați castane întregi vândute în borcane la Williams-Sonoma sau alte magazine de gătit.