Castagnaccio cu struguri roșii
Castagnaccio cu struguri roșii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 893 calorii, 13g de proteine, și 20g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 7.53 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână făină de castane, ulei de măsline virgin, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 40%. Încercați Castagnaccio, Castagnaccio, și Castagnaccio (tort italian de castane) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Într-un bol mare de amestecare, puneți făina, zahărul și nucile.
Adăugați 1/2 cană de lapte rece și adăugați încet restul de lapte, amestecând constant pentru a evita formarea de bulgări în aluat. Ungeți tigaia cu 1 lingură ulei și turnați în aluat.
Stropiți deasupra cu uleiul rămas și distribuiți rozmarinul uniform deasupra.
Coaceți timp de 45 de minute sau până când o scobitoare străpunsă în centru iese curată.
În timp ce castagnaccio gătește, puneți strugurii și zahărul într-o cratiță mică la foc mediu. Gatiti pana cand este destul de moale si bulbuc, aproximativ 10 minute.
Îndepărtați castagnaccio și serviți fie cald, fie rece cu sos de struguri.