Cassoulet Rapid

Cassoulet Rapid
Cassoulet rapidă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 471 calorii, 23g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.48 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, morcovi, fasole și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cassoulet Rapid, Cassoulet De Pui Rapid, și Cassoulet De Porc Rapid.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați morcovii, țelina, ceapa și usturoiul; gătiți și amestecați câteva minute, până când ceapa este transparentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
3
Adăugați cârnații în tigaie și gătiți încă câteva minute pentru a se rumeni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se toarnă boabele de rinichi, fasolea cannellini și roșiile și se condimentează cu frunzele de dafin, cimbru, sare și piper. Acoperiți și reduceți căldura la minim. Se fierbe timp de 10 minute, amestecând ocazional până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole CannelliniFasole Cannellini
Sare și PiperSare și Piper
FasoleFasole
Frunze De DafinFrunze De Dafin
LegumeLegume
TomateTomate
CimbruCimbru
5
Îndepărtați frunzele de dafin și aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
6
Presărați pătrunjel deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel

Echipamente

DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista