Cassoulet De Canard de Michael Lewis
Nevoie de o curs principal fără lactate? Cassoulet De Canard al lui Michael Lewis ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 10. Pentru $5.2 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 927 calorii, 46G de proteine, și 54g de grăsime. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, slănină, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt La Vie du Canard, Canard L ' Orangina, și Rață cu zmeură (Canard aux Framboises).
Instrucțiuni
Ziua 1 Actul 1: muncă urâtă
Aduceți 5 litri de apă la fierbere într-o oală grea de 8 litri. Fierbeți fasolea, neacoperită, 1 1/2 minute, apoi opriți focul și lăsați-le să se înmoaie 50 de minute.
În timp ce fasolea se înmoaie, faceți toată munca cu adevărat dezgustătoare cu carnea. Puneți coaja de porc într-o cratiță de 3 litri plină cu trei sferturi de apă rece și aduceți la fierbere. Se fierbe coaja de porc 1 minut.
Scurgeți și clătiți sub apă curentă rece, apoi faceți-o din nou. (Uneori știi că este gata pentru că crește Sfarcurile.) După scurgere, tăiați coaja de porc fiartă cu adevărat respingătoare în bucăți suficient de mari pentru a fi identificate (aproximativ 2 inci), astfel încât să le puteți pescui înainte de servire.
Răsturnați și aruncați grăsimea din picioarele de rață confitate și tăiați carnea (cu cât se sfărâmă mai mult, cu atât mai bine). [Nota editorilor: cei care nu au nicio problemă cu carnea identificabilă în alimentele lor ar putea dori să mențină mărunțirea la minimum.]
Actul 2: Muncă Puțin Mai Puțin Urâtă
Puneți tulpini de pătrunjel, cimbru, cuișoare întregi și 8 căței de usturoi în pânză de brânză și legați-le într-un pachet pentru a face un buchet garni.
Adăugați bucăți de coajă, jumătăți de slănină, 1 cană de ceapă, buchet garni și sare la fasole. Se fierbe la foc mic, acoperit, 1 1/4 ore, degresând regulat. Rece, neacoperit.
În timp ce fasolea se fierbe, oasele de oaie maro. Faceți acest lucru încălzind grăsimea de gâscă în oală din fontă emailată la foc moderat până când fumează, apoi gătiți oasele de oaie, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Pune-le deoparte pe o farfurie. Aruncați restul de 2 căni de ceapă în oală și rumeniți și asta. Acest lucru poate dura până la 15 minute. Se amestecă regulat.
Se curăță semințele și se toacă roșiile.
Actul 3: Urât Devine Frumos
Adăugați oasele rumenite și rața mărunțită la ceapă.
Adăugați frunze de dafin, bulion de vită, roșii, 4 căței de usturoi rămași, vin alb și piper. Simmer, acoperit, 1 1/2 ore. Se răcește la temperatura camerei, neacoperit.
Puneți oala cu carne și oala cu fasole la frigider, acoperită, peste noapte.
Ziua 2 Actul 1: Crescendo (1 oră)
Faceți găuri în cârnați cu o furculiță și grătiți-l încet într-o tigaie cu grătar bine condimentată, la foc moderat, 20 de minute (pentru a scoate grăsimea). (Cârnații ar trebui să fie încă puțin gătite în interior când ați terminat.)
Se transferă pe o tăietură și se răcește ușor. Feliați în runde subțiri (1/4-inch).
Scoateți și aruncați oasele și frunzele de dafin din oala cu carne.
Scoateți rața cu o lingură pliată și puneți-o pe o farfurie. Rezervați lichidul de gătit rămas în oală.
Scoateți slănina din fasole și tăiați-o în bucăți mici, fără grăsimi. Puneți bucăți pe o farfurie și aruncați grăsimea de slănină rămasă. Aruncați coaja de porc și buchetul garni din fasole.
Julia Child spune: "acum este momentul să scurgem fasolea și să le aruncăm în sucurile ample, rămase de gătit din carne."Din experiența mea, nu mai rămâne nimic de scurs. Ceea ce te uiți, când te uiți în oala de fasole, este un perete destul de solid de fasole, cu niște lipici lipicioase între ele. Deci, turnați sucuri de gătit din carne rezervate în oală de fasole. Se aduce la foc mic la foc moderat, amestecând ocazional și se fierbe 5 minute, degajând orice gunoi. Apoi opriți focul și lăsați să stea încă 5 minute.
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Întindeți un strat de fasole pe fundul vasului din fontă emailată.
Puneți jumătate de cârnați și slănină deasupra, apoi un alt strat de fasole, apoi jumătate de rață (și orice oaie), apoi un alt strat de fasole, etc., terminând cu un strat de fasole. Apoi adăugați suficient lichid rămas din oala de fasole până când fasolea este scufundată.
Se presară cu pesmet și pătrunjel.
Aduceți totul la foc mic, neacoperit, la foc moderat. Apoi lipiți-l în cuptor 20 de minute. Rupeți firimiturile de pâine în mai multe locuri cu o lingură, permițând lichidului să încurce aspectul lucrului. Apoi, reduceți căldura la 350 F și lăsați-o în alte 40 de minute.
Se servește foarte fierbinte.