Caserolă de omletă cu șuncă și brânză
Caserola de omletă cu șuncă și brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.0 pe portie. O porție conține 354 calorii, 29G de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sare și piper, lapte, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Ham și brânză hash caserola maro, și Caserola cu șuncă și fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Bateți ouăle într-un castron mare, asigurându-vă că sunt amestecate foarte bine și au un blat 'spumos'.
Adăugați laptele, sarea și piperul.
Se amestecă bine. Se amestecă șunca, apoi se adaugă bucăți de brânză și se amestecă bine.
Se toarnă amestecul într-o caserolă de 4 litri bine unsă și se coace în cuptorul preîncălzit timp de 50 până la 60 de minute sau până când blatul se rumeneste ușor.