Caserolă de iepure

Caserolă de iepure
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără lactate în repertoriul dvs., caserola cu iepure ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 4 porții cu 1170 de calorii, 114 g de proteine și 49 g de grăsime fiecare. Pentru 7,81 USD per porție, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal scump. 48 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Vă este adus de Allrecipes. Mergeți la magazin și luați ulei vegetal, sare și piper, morcovi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este perfect pentru toamna. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un punctaj de 90%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare sunt Rabbit Punch, Braised Rabbit și Rabbit Gumbo.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Asezonați oasele de iepure cu bază de mirepoix și puneți-le într-o tavă de copt de 9 x 13 inci sau similar. Se prăjește timp de 30 de minute sau până când se rumenesc și parfumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(aproximativ, Pentru A Crea Roux)(aproximativ, Pentru A Crea Roux)
Iepure întregIepure întreg
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
2
Scoateți oasele de iepure într-o cratiță și adăugați suficientă apă pentru a acoperi cu aproximativ 1 inch. Aduceți la fierbere, apoi gătiți la foc mediu-mare până când lichidul se reduce la jumătate pentru a oferi un bulion pentru rețetă. Acest lucru va dura până la 30 de minute, în funcție de dimensiunea tigaii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întregIepure întreg
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se amestecă făina, sarea și piperul. Ungeți bucățile de iepure cu făina asezonată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Carne De IepureCarne De Iepure
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Încălziți 1 lingură de ulei în vasul folosit la coacerea oaselor de iepure. Gătiți bucățile de iepure la foc mediu-mare, sau la cuptor, doar până când se rumenesc uniform pe exterior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De IepureCarne De Iepure
Iepure întregIepure întreg
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
5
Scoateți bucățile de iepure și adăugați morcovii, ceapa, prazul, napul și cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De IepureCarne De Iepure
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
NapNap
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
6
Adăugați slănină și, dacă este necesar, încă puțin ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
7
Așezați bucățile de iepure peste legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De IepureCarne De Iepure
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
8
Amestecați supa de iepure de casă și piureul de roșii; se toarnă în tava de copt. Acoperiți strâns cu folie de aluminiu sau un capac. Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F (175 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Iepure întregIepure întreg
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
9
Coaceți caserola de iepure aproximativ 1 oră sau până când iepurele este gătit. Ajustați condimentele după gust. Dacă doriți să folosiți ciocolata, amestecați-o în acest moment.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Iepure întregIepure întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
10
Încinge 2 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Tăiați crusta de pe feliile de pâine și tăiați-le pe jumătate în diagonală sau în cuburi. Se prăjește pâinea în ulei până se rumenește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Serviți caserola în tigaie, acoperită cu pâine prăjită (sau crutoane) și presărată cu pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate41
Revista