Caserolă De Crab Fără Gluten
Nevoie de o curs principal fără gluten, primar, pescatarian și דל פחמימות,? Caserola de crab fără gluten ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 247 calorii, 14g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână lapte, ceapă verde, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Prăjituri de Crab fără Gluten cu Remouladă picantă fără lactate, Prăjituri De Crab Fără Gluten, și Prăjituri De Crab Fără Gluten.
Instrucțiuni
Se toarnă untul în vasul de copt pătrat, 8x8x2 inci; înclinați vasul pentru a acoperi fundul.
Bateți ouăle, laptele, sarea, piperul alb și buruienile de mărar într-un castron mare, folosind furculița sau biciul de sârmă. Se amestecă carnea de crab, crema de brânză și ceapa.
Se toarnă în vasul de copt. Acoperiți și refrigerați până la 24 de ore.
Cu aproximativ 1 oră înainte de servire, încălziți cuptorul la 350 F.
Presărați amestecul de ouă cu boia.
Coaceți descoperit 45 până la 50 de minute sau până când centrul este setat.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Santan Ema Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.