Caserolă cu spanac de schimbare
Caserola Makeover cu spanac durează aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Acest aperitiv are 127 de calorii , 9 g de proteine și 7 g de grăsime per porție. Pentru 1,03 USD per porție , această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Iarna va fi și mai specială cu această rețetă. Un amestec de unt, piper, făină și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 64% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și prăjitura cu spanac a lui David Tanis , pufuletele cu brânză cu spanac și tilapia cu usturoi și piper și lămâie cu pappardelle cremă de spanac .
Instrucțiuni
Într-un blender, combinați albușurile, ouăle și spanacul; se acopera si se proceseaza pana se omogenizeaza. se adauga jumatatea si jumatatea, untul, faina, sare si piper; procesează până se amestecă.
Acoperiți o bucată de 1 liter. tavă de copt cu laturi drepte cu spray de gătit. Pudrați fundul și părțile laterale cu parmezan.
Transferați amestecul de spanac în farfurie.
Coacem, neacoperit, la 350° timp de 50-60 de minute sau pana cand un cutit introdus langa centru iese curat.