Caserolă cu pizza pentru iubitorii de carne

Caserolă cu pizza pentru iubitorii de carne
Caserola Meat Lover's Pizza ar putea fi doar rețeta mediteraneană pe care o cauți. Această rețetă servește 6 și costă 1,61 USD per porție. Acest fel principal are 455 de calorii , 29 g de proteine și 29 g de grăsimi per porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru toamnă . Această rețetă de la Taste of Home necesită macaroane cu cot, sos de pizza, ceapă și pepperoni. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 43% . Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Caserola cu pizza pentru iubitorii de carne , Pizza pentru iubitorii de carne și Pizza pentru iubitorii de carne .

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai devine roz; scurgere. Se amestecă ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Transferați într-un 2-qt uns. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
3
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 40-45 de minute sau până când se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Italiană în meniu? Încercați să combinați cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea să încerci Giacomo Mori Chianti. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Giacomo Mori Chianti
Giacomo Mori Chianti
Culoare violet, nas de cireșe negre și sub tufă. Corp mediu, dulce și curat la prima gust, trebuie deschis după 2-3 ani.
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Revista