Caserolă cu dovleac galben și porumb
Caserola cu dovleac galben și porumb durează aproximativ 55 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 36 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 134 de calorii, 3 g de proteine și 8 g de grăsimi. Această rețetă servește 10. Vă este adusă de Allrecipes. Funcționează bine ca un aperitiv ieftin. Va fi un succes la evenimentul tău de toamnă. Un amestec de amestec de biscuiți pentru copt, ceapă, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 57 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 25%, ceea ce este destul de rău. Cea mai bună caserolă de dovleac galben, caserola de dovleac galben și caserola de dovleac galben sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți o tavă de copt de 9 x 9 inci.
Bateți ouăle într-un castron mare până se omogenizează. Amestecați crema de porumb, parmezan, ulei, zahăr, usturoi și piper. Încorporați ceapa, dovleceii și amestecul de biscuiți.
Se toarnă în tava pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când se rumenește ușor, 30 până la 40 de minute.