Caserolă copioasă cu ouă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Caserola cu ouă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17 g de proteine , 34 g de grăsimi și un total de 385 de calorii . Această rețetă servește 12. Pentru 1,18 USD per porție , această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ciuperci, ouă, ciuperci și alte câteva ingrediente, le puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Iarna va fi și mai specială cu această rețetă. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, primară și cetogenă . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 50% . Acest scor este solid. Rețete similare sunt supa copioasă de vită și ciuperci , supa copioasă de pui și porumb la grătar și supa de tortilla copioasă de pui .
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți cârnații și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai devine roz; scurgere.
Se ia de pe foc; se amestecă 1 cană de brânză, spanacul și ciupercile.
Transferați pe un 13-in uns. x 9-in. vas de copt.
Într-un castron, bate ouăle.
Se adauga smantana si nucsoara; amestecati bine.
Se toarnă peste amestecul de cârnați.
Coaceți, descoperit, la 350° sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.
Se presară cu brânză rămasă.
Lăsați să stea 5 minute înainte de a tăia.