Spanacul slab și caserola de orez necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.4 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 174 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți condimente, țelină, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma orezul brun instant, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Mocha Cu Ciocolată Instant ca desert. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Caserolă slabă de pui și orez, Skinny Cheesy pui și Broccoli-orez caserola - Iowa fata mănâncă, și Caserola Cu Spanac-Orez.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
În cratița de 3 litri, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch