Caserola minunată de cartofi dulci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 15 porții cu 337 calorii, 3G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Este adus la tine de Allrecipes. 158 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de nuci pecan, făină, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Încercați Salată Minunată De Cartofi Dulci Marinați, Piei de cartofi dulci coapte de două ori cu Pecan Streusel (caserolă individuală de cartofi dulci akan), și Minunat Pierogi Caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Bateți ananasul, nuca de cocos, cartofii dulci, zahărul alb, ouăle, extractul de vanilie, laptele și 1/2 cană de unt topit împreună într-un bol mare de amestecare până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Cartofi Dulci
Zahăr Granulat
Ananas
Nucă De Cocos
Unt
Ouă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
3
Se toarnă amestecul în tigaia pregătită; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Amestecați făina, zahărul brun, 1/3 cană de unt și nucile pecan într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Unt
Nuci Pecan
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Presărați amestecul de pecan peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când caserola este bulboasă și toppingul se rumeneste, aproximativ 30 de minute.