Caserola Mexicană La Cuptor

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați caserola mexicană coaptă. Această rețetă face 8 porții cu 439 calorii, 31g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.43 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Un amestec de conserve de roșii, brânză de vaci, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Caserola Picantă De Ouă Mexicană La Cuptor, Caserola De Quinoa Mexicană La Cuptor, și Pui afumat și Chorizo Enchilada mexicană caserolă la cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți curcanul și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz; scurgeți.
Adăugați roșiile și condimentele taco; gătiți și amestecați până se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Strat patru tortilla, care se suprapun ușor, pe partea de jos și în sus părțile laterale ale unui 13-in uns. x 9-in. vas de copt. Se acoperă cu amestec de carne și tortilla rămasă. combinați ouăle, brânza de vaci și 3/4 cană brânză cheddar; se toarnă peste tortilla.
Acoperiți și coaceți la 350 de minute timp de 45-55 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.
Se presară cu brânză rămasă.
Serviți cu roșii, salată și smântână, dacă doriți.