Nevoie de o curs principal fără gluten? Caserola Hashbrown cu aragaz lent ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 473 calorii, 26g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână ouă, lapte, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Sunday Slow Cooker: Mic Dejun Hashbrown Spanac Și Șuncă Caserolă, Tamale caserola în aragazul lent – 75 de zile de vară Slow Cooker s, și Mic dejun pentru cină caserolă: o caserolă ușoară hashbrown pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați 1/3 fiecare din hashbrowns, cârnați, ceapă, piper verde și brânză într-un aragaz lent ușor uns. Repetați stratificarea de încă 2 ori, terminând cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiat
Cârnați
Brânză
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Bateți ouăle, laptele, sarea și piperul împreună într-un castron mare; se toarnă deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ouă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Acoperiți și gătiți la setare scăzută timp de 10 ore.