Caserola Gumbo cu creveți cu usturoi cremă

Caserola Gumbo cu creveți cu usturoi cremă
Caserola Gumbo cu creveți de usturoi cremă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 3,15 USD pe porție. O porție conține 528 calorii, 33g de proteine, și 33g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de oregano, cimbru, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 2 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 48%. Încercați Caserola De Creveți Cu Usturoi, Creveți Gumbo, și Creveți Gumbo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Curățați și devein creveți, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
2
Combinați creveții și condimentele Creole într-un castron mediu; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Gătiți picăturile de slănină, făina și uleiul într-o tigaie mare la foc mediu, amestecând constant, 20 până la 25 de minute sau până când roux este culoarea maro închis a cojilor de pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați 1/3 cană de ceapă și următoarele 3 ingrediente; gatiti 5 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Adăugați cimbru și următoarele 3 ingrediente; gatiti 1 minut, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
6
Adăugați creveți și 4 cepe verzi; gatiti la foc mediu-mare 3 minute sau pana cand crevetii sunt aproape gata; transferați într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Adăugați bulion în tigaie, răzuind fundul tigaiei pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați frișcă. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare; reduceți focul și fierbeți 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
9
Adăugați la creveți. Se amestecă pastele fierte; aruncați bine pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
10
Se toarnă într-un vas de copt ușor uns de 13" x 9".
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
11
Se presara cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
12
Coaceți, neacoperit, la 350 timp de 20 de minute sau până când se încălzește bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Garnisiți, dacă doriți.

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Cajun funcționează foarte bine cu Albarino, vin de culoare roșie și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Palacio de Fefinanes Albarino cu un rating de 4, 2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Palacio de Fefinanes Albarino
Palacio de Fefinanes Albarino
Arome varietale cu multe citrice fine și erbacee. Corpolent în gură, mătăsos și foarte proaspăt, combinând armonia aromelor cu eleganța și demnitatea.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 2 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista