Caserola Florentină De Pui

Caserola Florentină De Pui
Caserola Florentină de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 680 calorii, 58G de proteine, și 43G de grăsime. Pentru $ 5.26 pe portie, această rețetă acoperă 55% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Toțiretetele au 1433 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți parmezan, suc de lămâie, brânză mozzarella și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 100%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Caserola Florentină De Pui, Caserola Florentină Ușoară De Pui, și Caserola Florentină Cu Fructe De Mare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați jumătățile de piept de pui pe o foaie de copt; coaceți 20 până la 30 de minute, până când nu mai sunt roz și sucurile se limpezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Piept De PuiJumătăți De Piept De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
4
Creșteți temperatura cuptorului la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu. Amestecand constant, se amestecă în usturoi, suc de lamaie, crema de supa de ciuperci, condimente italiene, jumătate și jumătate, și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De CiuperciCremă De Supă De Ciuperci
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Aranjați spanacul pe fundul unui vas de copt de 9x9 inci. Acoperiți spanacul cu ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
7
Se toarnă jumătate din amestec din cratiță peste ciuperci. Aranjați sânii de pui în vas și acoperiți cu amestecul de sos rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Se presară cu bucăți de slănină și se acoperă cu brânză mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Bacon BițiBacon Biți
9
Coaceți 20 până la 25 de minute în cuptorul de 400 grade F (200 grade C), până se rumenesc și se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate72
Revista