Șuncă și crupe caserola ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 15 și costă 25 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 84 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de sos worcestershire, șuncă cu conținut scăzut de sare, margarină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, care este solid. Rețete similare includ Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Caserola de șuncă și fasole verde, și Șuncă și brânză Hash Brown caserola.
Instrucțiuni
1
Combinați 4 căni de apă și sare într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Se amestecă grits; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 5 minute sau până când grits sunt îngroșate, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crupe
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Scoateți din căldură.
3
Adăugați șuncă, margarină și sos Worcestershire; amestecați până se topește margarina. Adăugați treptat înlocuitor de ou, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
înlocuitor De Ouă
Margarină
șuncă
4
Spoon grits amestec într - un vas de copt 11-x 7-x 1 1/2-inch acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Crupe
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Coaceți la 350 timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
7
Coaceți încă 5 minute sau până când brânza se topește.
Sudul poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.