Caserola de șuncă rămasă-n-cartofi
Caserola rămasă de șuncă - n-cartofi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 6. O porție conține 427 calorii, 19g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 347 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână ceapă, făină, sare și piper măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Cookie - Uri Rămase De Cartofi Dulci, Cartofi Dulci, Ciuperci, Resturi De Curcan Caserola, și Caserola rămasă de cartofi dulci, brânză Brie și slănină la grătar.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă sărată; aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Ungeți un vas de copt de 1 1/2 litru.
Topiți 3 linguri de unt într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă șunca și ceapa; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute.
Amestecați cartofii în amestecul de șuncă; transferați în vasul de copt pregătit.
Topiți 1/4 cană de unt într-o cratiță la foc mediu. Se amestecă făina în unt topit până se omogenizează.
Treceți treptat laptele în amestecul de făină; se condimentează cu sare și piper negru. Continuați să gătiți și să amestecați până se îngroașă, aproximativ 2 minute.
Reduceți focul la mediu-mic și amestecați brânza Cheddar în sosul alb până se topește.
Se toarnă sosul peste șuncă și cartofi.
Presărați firimituri de pâine deasupra caserolei.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când sosul este Bulbuc și rumenit, 25 până la 30 de minute.