Caserola De Vită Măcinată

Caserola De Vită Măcinată
Caserola de vită măcinată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,2 USD pe porție. O porție conține 599 calorii, 34G de proteine, și 31g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, morcov, cremă de supă de ciuperci și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 57%. Încercați Caserola de vită măcinată a bunicii, Caserola De Tăiței De Vită Măcinată, și Caserola Mac și brânză de vită măcinată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Gătiți și amestecați carnea de vită, sarea și piperul negru în tigaia fierbinte până se rumenesc și se sfărâmă, 5 până la 7 minute; scurgeți și aruncați grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați ceapa, ardeiul gras verde, morcovul și usturoiul la carnea de vită măcinată; gatiti si amestecati pana cand ceapa se rumeneste usor, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Se amestecă roșiile, sosul de roșii, ciupercile, zahărul brun și sosul Worcestershire în amestec măcinat de carne de vită-legume; condimentează cu sare și piper negru. Gatiti la foc mic pana cand lichidul este redus si aromele s-au amestecat, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
4
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti pastele cu papion la fiert, amestecand ocazional, pana cand sunt fierte inca ferme pana la muscatura, aproximativ 12 minute; scurgeți și transferați pastele într-o caserolă de 9x13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FarfalleFarfalle
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Lingură cremă de supă de ciuperci peste paste papion; se acoperă cu amestec măcinat de carne de vită-roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De CiuperciCremă De Supă De Ciuperci
FarfalleFarfalle
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
7
Presărați brânză Cheddar deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când caserola clocotește și brânza Cheddar se topește, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate19
Revista