Caserola de vită măcinată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,2 USD pe porție. O porție conține 599 calorii, 34G de proteine, și 31g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, morcov, cremă de supă de ciuperci și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 57%. Încercați Caserola de vită măcinată a bunicii, Caserola De Tăiței De Vită Măcinată, și Caserola Mac și brânză de vită măcinată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Gătiți și amestecați carnea de vită, sarea și piperul negru în tigaia fierbinte până se rumenesc și se sfărâmă, 5 până la 7 minute; scurgeți și aruncați grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ceapa, ardeiul gras verde, morcovul și usturoiul la carnea de vită măcinată; gatiti si amestecati pana cand ceapa se rumeneste usor, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Grăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Se amestecă roșiile, sosul de roșii, ciupercile, zahărul brun și sosul Worcestershire în amestec măcinat de carne de vită-legume; condimentează cu sare și piper negru. Gatiti la foc mic pana cand lichidul este redus si aromele s-au amestecat, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Fasole Verde Murată
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Umăr
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
4
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti pastele cu papion la fiert, amestecand ocazional, pana cand sunt fierte inca ferme pana la muscatura, aproximativ 12 minute; scurgeți și transferați pastele într-o caserolă de 9x13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Farfalle
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
Grăsime De Porc înapoi
6
Lingură cremă de supă de ciuperci peste paste papion; se acoperă cu amestec măcinat de carne de vită-roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De Ciuperci
Farfalle
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
7
Presărați brânză Cheddar deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când caserola clocotește și brânza Cheddar se topește, aproximativ 45 de minute.