Caserola De Vită Măcinată
Caserola de vită măcinată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,2 USD pe porție. O porție conține 599 calorii, 34G de proteine, și 31g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, morcov, cremă de supă de ciuperci și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 57%. Încercați Caserola de vită măcinată a bunicii, Caserola De Tăiței De Vită Măcinată, și Caserola Mac și brânză de vită măcinată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Gătiți și amestecați carnea de vită, sarea și piperul negru în tigaia fierbinte până se rumenesc și se sfărâmă, 5 până la 7 minute; scurgeți și aruncați grăsimea.
Adăugați ceapa, ardeiul gras verde, morcovul și usturoiul la carnea de vită măcinată; gatiti si amestecati pana cand ceapa se rumeneste usor, aproximativ 15 minute.
Se amestecă roșiile, sosul de roșii, ciupercile, zahărul brun și sosul Worcestershire în amestec măcinat de carne de vită-legume; condimentează cu sare și piper negru. Gatiti la foc mic pana cand lichidul este redus si aromele s-au amestecat, aproximativ 45 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti pastele cu papion la fiert, amestecand ocazional, pana cand sunt fierte inca ferme pana la muscatura, aproximativ 12 minute; scurgeți și transferați pastele într-o caserolă de 9x13 inci.
Lingură cremă de supă de ciuperci peste paste papion; se acoperă cu amestec măcinat de carne de vită-roșii.
Presărați brânză Cheddar deasupra.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când caserola clocotește și brânza Cheddar se topește, aproximativ 45 de minute.