Caserola De Vită La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați caserola de vită la grătar. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 500 calorii, 19g de proteine, și 23g de grăsime per portie. Această rețetă servește 12. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 130 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați sosul de grătar, roșiile conservate, carnea de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi amestecul de pâine de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca Indiană De Pâine De Porumb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Caserola De Vită La Grătar, Friptură de vită pe grătar, și Carne De Vită Coreeană La Grătar (Bulgogi) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Zdrobiți carnea de vită măcinată într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti pana se rumeneste uniform.
Adăugați ceapa, ardeiul gras, porumbul și roșiile. Gatiti si amestecati pana cand legumele sunt fragede.
Scurgeți excesul de grăsime și amestecați sosul de grătar.
Întindeți amestecul de vită într-un strat uniform într-un vas de copt de 9x13 inci.
Pregătiți amestecurile de aluat de porumb conform instrucțiunilor pachetului.
Întindeți aluatul peste partea superioară a amestecului de vită.
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute în cuptorul preîncălzit, până când partea de sus este maro aurie și un cuțit introdus în centrul stratului de pâine de porumb iese curat.