Caserola De Spanac
Caserola de spanac este o vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție conține 262 calorii, 19g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un curs principal accesibil pentru Toamna. 54 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, sare, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Caserola De Spanac, Caserola Cu Șuncă Și Spanac, și Makeover Spanac Caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Puneți brânza de vaci, ouăle, făina, smântâna, sarea și piperul într-un robot de bucătărie. Procesați până la neted.
Se amestecă spanacul, amestecul de brânză de vaci și 2 căni de brânză Cheddar într-un bol, apoi se întinde în vasul de copt pregătit.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când un cuțit introdus în centru iese curat, aproximativ 45 de minute. Se acoperă cu restul de 2 căni de brânză Cheddar și se continuă coacerea până când brânza s-a topit, aproximativ 10 minute.