Caserola De Ravioli Tex-Mex

Caserola De Ravioli Tex-Mex
Caserola de ravioli Tex-Mex ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 2,51 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 46G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 870 calorii. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de ceapă verde, piure de roșii, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 66%. Rețete similare sunt Tex-Mex Burgers, Salată De Pui Tocată Tex-Mex, și Salată Cremoasă De Paste Tex-Mex.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente.
2
Se toarnă 1/2 cană de amestec de sos pe fundul unui vas de copt oval de 2 litri ușor uns sau de 11 x 7 inci. Se acoperă uniform cu ravioli de brânză congelată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli Cu BrânzăRavioli Cu Brânză
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Strat cu fasole neagră, coriandru tocat, ceapă verde și amestec de sos rămas; top uniform cu cheddar mărunțit și brânzeturi Monterey Jack.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar MărunțităBrânză Cheddar Mărunțită
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
4
Coaceți, acoperit cu folie de aluminiu, la 350 timp de 45 de minute sau până la bule.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Scoateți folia și coaceți încă 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Lăsați să stea 5 minute.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Ravioli în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Caposaldo Chianti cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti este roșu rubiniu, cu un parfum fructat, textură netedă, structură excelentă și un finisaj lung și elegant.Cel mai bun cu pizza și paste cu sosuri pe bază de roșii sau carne.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Revista