Caserola de păstârnac și Portobello

Păstârnac și Portobello caserola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 245 calorii, 12g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $ 1.57 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Un amestec de șobolani, păstârnac, bulion de pui mai puțin sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert De Mere Graham ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este solid. Încercați Păstârnac-Caserola De Cartofi Dulci, Portobello Spaghetti Caserola, și Ciuperci prăjite, păstârnac, cartofi și caserolă de spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Îndepărtați branhiile maronii de pe partea inferioară a capacelor de ciuperci portobello folosind o lingură și aruncați branhiile. Se toacă pentru a măsura 3 1/2 căni.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați șuncă tocată; sotati 2 minute, amestecand frecvent.
Adăugați ceapa și șalotele; sotati 5 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați ciuperci și bulion; gatiti 5 minute, amestecand frecvent.
Adăugați păstârnac și piper; gatiti 5 minute, amestecand frecvent.
Se ia de pe foc; se amestecă brânza. Se amestecă amestecul într-un vas de copt de 2 litri acoperit cu spray de gătit.
Combinați pesmetul și pătrunjelul; presărați peste amestecul de ciuperci.
Coaceți la 375 timp de 10 minute sau până se rumenesc.