Caserola De Pui Chilaquiles
Nevoie de o curs principal fără gluten? Caserola de pui Chilaquiles ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 508 calorii, 23g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână tortilla de porumb, ulei vegetal, pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Caserola Mexicană De Pui Chilaquiles, Caserola Chilaquiles, și Caserola Chilaquiles pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul în tigaie de 10 inci până când este fierbinte. Gatiti fasii de tortilla in ulei 30 pana la 60 de secunde sau pana se rumenesc; scurgere.
Se încălzește cuptorul la 350 buc. Ungeți caserola de 2 litri.
Puneți jumătate din fâșiile de tortilla în caserolă; se acoperă cu pui, jumătate din salsa verde (aproximativ 2/3 cană) și 1 cană de brânză. Apăsați ușor straturile în caserolă. Repetați cu fâșiile de tortilla rămase, sosul și brânza.
Coaceți aproximativ 30 de minute sau până când brânza este topită și maro aurie.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Willamette Valley Vineyards Whole Cluster ros nr. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.