Caserola De Porumb Festonată
Caserola de porumb festonată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 201 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 4 fani. Dacă aveți la îndemână unt, făină, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 22%. Încercați Caserola Cu Cartofi Festonati Si Porumb, Porumb Festonat, și Porumb Festonat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa si ardeiul gras in unt topit pana cand ceapa este translucida, 5 pana la 7 minute. Amestecați făina, sarea, boiaua și muștarul în amestecul de ceapă, reduceți focul la minim și continuați să gătiți până când amestecul clocotește, 2 până la 3 minute. Treceți treptat laptele evaporat în amestec în timp ce amestecați; aduceți la fierbere timp de 1 minut.
Adăugați porumb și ou; se amestecă.
Se toarnă într-o farfurie.
Amestecați biscuiții și 1 lingură de unt topit împreună într-un castron; presărați uniform peste amestecul de porumb.
Coaceți până se rumenesc, 30 până la 35 de minute.