Caserola de orez și șuncă

Caserola de orez și șuncă
Caserola de orez și șuncă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă 70 de cenți pe porție. O porție conține 183 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați morcovul, orezul instant, șunca și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 66%. Rețete similare includ Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Caserola de șuncă și fasole verde, și Șuncă și brânză Hash Brown caserola.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Ungeți un vas mare de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Combinați șunca, brânza Cheddar, morcovul, ardeiul gras verde, orezul instant, ceapa tăiată cubulețe, laptele și smântâna de supă de țelină într-un bol până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De Supa De TelinaCrema De Supa De Telina
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Transferați amestecul de șuncă în vasul de copt pregătit; acoperiți vasul cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 90 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Îndepărtați folia și continuați să coaceți până când caserola este fierbinte și Bulbuc, aproximativ 30 de minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista