Caserola de orez sălbatic și șuncă

Nevoie de o curs principal fără gluten? Caserola de orez sălbatic și șuncă ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 491 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de broccoli tăiat, maioneză, muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma orezul alb cu gătit rapid, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez La Cuptor ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Caserola De Orez Sălbatic, Caserola de orez cu pui și sălbatic, și Caserola De Pui Și Orez Sălbatic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului. Lingura într-un Uns 2-1/2-qt. vas de copt. Se acoperă cu broccoli și șuncă.
Combinați supa, maioneza și muștarul.
Se întinde peste amestecul de orez și se amestecă ușor.
Se acoperă și se coace la 350 la 45 de minute sau până la bule.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.