Caserola de orez sălbatic și curcan
Orezul sălbatic și caserola de curcan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 78 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 245 calorii, 17g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, cremă condensată de supă de pui, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. 32 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Caserola de curcan și orez sălbatic, Caserola De Orez Sălbatic Din Turcia, și Caserola de orez sălbatic și curcan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Aduceți 2 1/4 căni de apă, amestec de orez plus pachet de condimente și 1 lingură de unt la fiert într-o cratiță acoperită. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți până când orezul este fraged și apa este absorbită, aproximativ 25 de minute.
Se amestecă curcanul, crema de supă de pui, țelina, 1 cană de apă, castane de apă, ceapă și sos de soia în orez sălbatic până se amestecă bine.
Transferați amestecul de curcan într-un vas de copt de 3 litri.
Se toarnă 2 linguri de unt topit peste firimituri într-un castron, amestecând pentru a acoperi firimiturile cu unt.
Presărați pesmet cu unt peste amestecul de curcan.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 30 de minute.