Caserola De Orez Din Chile

Caserola De Orez Din Chile
Chile orez caserola este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție conține 310 calorii, 8g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți ardei chile, cremă condensată de supă de țelină, brânză cheddar și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Acesta funcționează cel mai bine ca o garnitura, și se face în aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Chile Verde, Caserolă De Pui Și Orez, Chile Relleno Caserola, și Chile Relleno Caserola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un vas de copt de 8x8 inci combinați orez, supă, ardei chile și smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
SmântânăSmântână
OrezOrez
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Presărați brânză Cheddar deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză CheddarBrânză Cheddar
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Avinyo Cava Reserva cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Avinyo Cava Reserva
Avinyo Cava Reserva
Fructele albe strălucitoare se combină cu note de pâine prăjită. La gust, vinul este proaspăt și vibrant. Se împerechează cu praz, cârnați, romesco, roșii, un arkuloli.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista