Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați caserola de orez cu pui și sălbatic. Această rețetă servește 12 și costă 1,82 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 638 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână migdale, piper, cremă de supă de ciuperci și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel Cu Mere ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Caserola De Orez Cu Pui Și Sălbatic, Caserola De Pui Și Orez Sălbatic, și Caserola De Orez Sălbatic De Pui.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Coaceți migdalele într-un singur strat într-o tigaie superficială timp de 4 până la 6 minute sau până când sunt prăjite și parfumate, amestecând la jumătatea drumului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
3
Pregătiți amestecurile de orez conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
4
Între timp, topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu; adăugați țelină și ceapă. Saut 10 minute sau pana cand se inmoaie. Se amestecă puiul, următoarele 6 ingrediente, orezul și 3 căni de brânză. Puneți amestecul într - un vas de copt ușor uns de 15 x 10 inci sau 2 vase de copt (11-x 7 inci). Se acoperă cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Pui întreg
Unt
țelină
Brânză
Ceapă
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Coaceți la 350 timp de 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Se presară cu 1 cană de brânză rămasă și se acoperă cu migdale prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Brânză
7
Coaceți 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Pentru a face înainte: pregătiți-vă conform instrucțiunilor din pașii 2 și acoperiți cu folie de aluminiu și înghețați până la 1 lună.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
9
Scoateți din congelator și lăsați să stea la temperatura camerei 1 oră. Prăjiți migdale conform instrucțiunilor din Pas
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
10
Coaceți caserola, acoperită, la 350 timp de 30 de minute. Descoperiți și coaceți 55 de minute până la 1 oră și 15 minute sau până când se încălzește bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Se presară cu 1 cană (4 oz.) brânză Cheddar mărunțită și migdale prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Mărunțită
Migdale
12
Coaceți încă 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
13
Caserola de orez cu creveți și sălbatici: înlocuiți 2 lb. creveți crudi decojiți și deveined, de dimensiuni medii (4 1/50 număr) pentru pui; 2 căni (8 oz.) brânză Monterey Jack mărunțită și 2 căni de parmezan ras pentru brânză Cheddar; și 1 cană de vin alb uscat pentru lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Ras
Monterey Jack Cheese
Brânză Cheddar
Vin Alb Sec
Creveți
Orez Sălbatic
Pui întreg
Lapte
14
Caserola de orez Cajun cu pui și sălbatic: omiteți sarea și piperul. Reduceți puiul la 2 1/2 căni. Pregătiți-vă conform instrucțiunilor, soting 1 lb. cârnați andouille, tocați și 1 ardei gras verde, tăiat cubulețe, cu țelină în pas se amestecă 1 (15-oz.) poate mazăre cu ochi negri, drenată și 1 linguriță. Cajun condimente în amestec de orez. Procedați conform instrucțiunilor.