Caserola de morcovi Kenulia
Caserola de morcovi Kenulia este un fără gluten farfurie. Această rețetă face 8 porții cu 230 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 89 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, morcovi, ceapă prăjită și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare sunt Caserola De Morcovi, Caserola De Morcovi, și Caserola De Morcovi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un bol, amestecați morcovii, crema de brânză, brânza Cheddar, untul, 1/2 cană de ceapă prăjită franceză și sarea de usturoi. Scoop într-un vas caserola 2 litru. Se acoperă cu ceapa prăjită franceză rămasă și pătrunjelul uscat.
Coaceți 25 de minute în cuptorul preîncălzit, până se rumenesc și se rumenesc ușor.