Caserola de morcovi cu brânză
Caserola de morcovi cu brânză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 294 calorii, 10g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de piper măcinat, morcovi, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Caserola De Morcovi, Caserola De Morcovi, și Caserola de morcovi a mamei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Adăugați morcovii și gătiți până se înmoaie, dar încă ferm, aproximativ 15 minute.
Scurgeți și așezați într-o farfurie de 2 litri. Se amestecă ceapa, untul, smântâna, sarea, piperul și brânza; se amestecă bine.
Presărați firimituri de pâine deasupra.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 50 de minute.