Caserola De Mic Dejun Maro Hash
Hash Brown mic dejun caserola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.42 pe portie. O porție conține 414 calorii, 22g de proteine, și 29G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Mergeți la magazin și ridicați cârnați de porc picant în vrac, amestecați, hash cartofi maro și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Caserola De Mic Dejun Maro Hash, Caserola De Mic Dejun Maro Hash, și Caserola de mic dejun maro cu șuncă și Hash.
Instrucțiuni
Pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit. În tigaie de 10 inci, gătiți cârnați și ceapă la foc mediu-mare 5 minute, amestecând ocazional. Se amestecă cartofii. Gatiti 5 pana la 7 minute, amestecand ocazional, pana cand carnatii nu mai sunt roz si cartofii se rumenesc usor.
Scurgeți amestecul pe prosoape de hârtie; lingură în vasul de copt.
Într-un castron mediu, amestecați ouăle, laptele, amestecul Bisquick, sarea și piperul cu furculița sau bateți până se omogenizează. Se amestecă brânza.
Se toarnă peste amestecul de cârnați și se amestecă bine. Acoperiți cu folie antiaderentă; refrigerați 8 până la 12 ore.
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Coaceți caserola acoperită 45 de minute. Descoperiți; coaceți cu 10 până la 15 minute mai mult sau până când cuțitul introdus în centru iese curat.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
Se servește cu sos picant și smântână.