Caserola De Legume De Iarnă Cu Brânză Cu Aragaz Lent

Caserola de legume de iarnă cu brânză cu aragaz lent ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 105 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 12. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, țelină, mazăre și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 7 ore și 15 minute. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, care este solid. Rețete similare sunt Caserola De Legume De Iarnă Cu Brânză Cu Aragaz Lent, Caserola De Ravioli Cu Brânză Cu Aragaz Lent, și Caserola De Câine De Porumb Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
În aragazul lent de 3 1/2 sau 4 litri, combinați cartofii, morcovii și țelina. Într-un castron mic, combinați supa, sosul Worcestershire și ardeiul roșu măcinat; se amestecă bine.
Se toarnă amestecul de supă peste legume; se amestecă ușor pentru a acoperi.
Capac; gătiți la setare scăzută timp de 6 până la 7 ore.
Cu aproximativ 10 minute înainte de servire, amestecați ușor mazărea dezghețată și brânza în amestec de legume. Acoperiți; gătiți încă 10 minute sau până când morcovii sunt fragede.