Caserola de legume cu orez brun este o fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție conține 374 calorii, 13g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 1 oră și 40 de minute. Această rețetă de la Taste Of Home necesită ulei de măsline, ceapă, unt și bulion de pui. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Caserola cu legume și orez brun, Tigaie Caserola De Orez Brun Cu Legume De Primăvară, și Prajituri cu orez salbatic si orez brun cu carpa vegetala prajita 4 sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-un 3-qt uns. vasul de copt, combinați bulionul, orezul, 1 cană de ceapă, sosul de soia, untul și cimbru. Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 65-70 de minute sau până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1-1/2 Cană Supă De Pui
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Între timp, într-o tigaie mare, călește conopida, broccoli, ardeii, usturoiul și ceapa rămasă în ulei până când sunt crocante; lingura peste amestecul de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Acoperiți și coaceți timp de 10 minute. Descoperiți și presărați cu caju și brânză, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caju
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Coaceți 5-7 minute mai mult sau până când brânza este topită.