Caserola De Legume Cu Orez Brun

Caserola De Legume Cu Orez Brun
Caserola de legume cu orez brun este o fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție conține 374 calorii, 13g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 1 oră și 40 de minute. Această rețetă de la Taste Of Home necesită ulei de măsline, ceapă, unt și bulion de pui. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Caserola cu legume și orez brun, Tigaie Caserola De Orez Brun Cu Legume De Primăvară, și Prajituri cu orez salbatic si orez brun cu carpa vegetala prajita 4 sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un 3-qt uns. vasul de copt, combinați bulionul, orezul, 1 cană de ceapă, sosul de soia, untul și cimbru. Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 65-70 de minute sau până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Între timp, într-o tigaie mare, călește conopida, broccoli, ardeii, usturoiul și ceapa rămasă în ulei până când sunt crocante; lingura peste amestecul de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Acoperiți și coaceți timp de 10 minute. Descoperiți și presărați cu caju și brânză, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Coaceți 5-7 minute mai mult sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții10
Scor De Sănătate20
Revista