Caserola De Fasole Verde I

Nevoie de un garnitură vegetariană? Caserola de fasole verde aș putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 236 calorii, 9g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. 52 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Un amestec de unt, fasole, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o foarte buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Kale caserola {o actualizare pe clasic Ziua Recunostintei fasole verde caserola}, Caserola De Fasole Verde, și Caserola de fasole verde IV.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați fasolea verde într-o tigaie de sticlă de 9x13 inch.
Se sotează ceapa cu unt într-o tigaie mare la foc mediu până la translucid.
Adăugați făina și amestecați pentru a acoperi făina.
Adăugați treptat lapte și aduceți la fierbere.
Adăugați brânză, smântână, zahăr și sare. Gatiti pana se ingroasa si branza se topeste.
Se toarnă amestecul peste fasole verde și se acoperă cu un strat de umplutură.
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute.