Caserola De Fasole Verde
Caserola de fasole verde ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 20 și costă 1,16 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 292 calorii. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți roșii, ceapă prăjită franceză, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Kale caserola {o actualizare pe clasic Ziua Recunostintei fasole verde caserola}, Caserola De Fasole Verde, și Caserola De Fasole Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Albiți vârfurile haricots în apă fierbinte timp de aproximativ 3 până la 5 minute, apoi îndepărtați-le de la căldură și șocați în apă cu gheață.
Se scurge și se lasă deoparte să se răcească.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Într-o tigaie mare sotati ceapa tocata in unt. Apoi adăugați fasolea răcită și sotati câteva minute.
Adăugați supa de ciuperci din conserve și amestecați bine.
Se transferă într-o farfurie cu unt și se acoperă cu Roșia tăiată cubulețe, ceapa prăjită franceză și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Coaceți în cuptor timp de aproximativ 10 minute.