Caserola de fasole de conopidă este o fără gluten rețetă cu 10 porții. Acest fel de mâncare are 460 calorii, 11g de proteine, și 42G de grăsime per portie. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de brânză mozzarella, unt, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Kale caserola {o actualizare pe clasic Ziua Recunostintei fasole verde caserola}, Caserola De Conopidă, și Caserola De Conopidă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 300 grade F (150 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată; gătiți conopida până când este fragedă, dar fermă la mușcătură, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați fasole verde; gatiti pana cand se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
4
Scurgere.
5
Așezați slănina într-o tigaie mare și gătiți la foc mediu-mare, întorcând ocazional, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Scurgeți feliile de slănină pe prosoape de hârtie, rezervând grăsime de slănină în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Gatiti si amestecati ceapa in tigaie cu unsoare de bacon la foc mediu pana se inmoaie si se rumeneste usor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Amestecați conopida, fasolea verde, slănina și ceapa împreună într-o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
9
Se amestecă untul și maioneza împreună într-un bol; se toarnă peste amestecul de conopidă. Se amestecă pentru a acoperi; se acoperă cu brânză mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Măsline întregi Coapte
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza este topită și barbotată, 20 de minute.