Caserola De Creveți Cu Usturoi
Caserola de creveți cu usturoi este o pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6. Pentru $ 3.86 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 583 calorii, 41G de proteine, și 11g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați orez, amidon de porumb, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până orez ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Hawaiian Camion Creveți Speciale (Usturoi Lamaie Unt Creveți), Usturoi Creveți Arpagic Orez Prăjit Cu Chipsuri De Usturoi, și Caserola De Creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-o cratiță mică, combinați bulionul de pui și suspensia de amidon de porumb și aduceți la foc mic timp de 3 minute.
Adăugați smântâna și fulgii de ardei roșu. Într-o oală de teracotă căptușită cu folie, turnați orezul și adăugați creveții de usturoi rămași. Apoi turnați amestecul de cremă peste el. Se acoperă cu panko prăjit și se introduce la cuptor timp de 45 de minute. Se răcește timp de 15 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.