Caserola de creveți este o fără gluten felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 519 calorii, 41G de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.41 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați cremă de supă de creveți, creveți, orez și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Caserola De Creveți, Caserola cu păstăi de creveți și mazăre, și Caserola De Creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Aduceți 2 căni de apă la fierbere; se amestecă orezul și se acoperă. Reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când apa este absorbită și orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Orez
3
Între timp, topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați creveți și următoarele 2 ingrediente; saut 4 până la 5 minute sau doar până când creveții devin roz. Se amestecă supa, următoarele 4 Ingrediente, Orez fiert fierbinte și 1/2 cană parmezan. Puneți lingura într - un vas de copt ușor uns de 11 x 7 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Orez Fiert
Creveți
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Se presară cu 1/4 cană de parmezan rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
6
Coaceți la 400 timp de 25 până la 30 de minute sau până la bule.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Lăsați să stea 5 minute.
8
Notă: Am testat cu amestec de condimente Pictsweet pentru legume congelate cubulete.
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.