Caserola De Conopidă-Morcov
Caserola de conopidă-morcov ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 189 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, unt, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Melodie De Morcov Și Conopidă, Salată De Morcovi-Conopidă, și Plăcintă Proaspătă De Conopidă Cu Morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 218°.umpleți un castron cu cuburi de gheață și apă. Gatiti morcovii in apa clocotita cu sare timp de 6 minute.
Adăugați conopida; gatiti 5 minute.
Scurgere; se toarnă în baie de gheață.
Aburiți un vas de 9 pe 13 inci cu spray de gătit.
Se amestecă ceapa, usturoiul, hreanul, maiaua, smântâna, sarea și piperul. Se amestecă legumele. Puneți în vasul de copt.
Se amestecă untul în firimituri; se presară peste legume. Capac; coaceți timp de 20 de minute. Descoperi; coaceți timp de 5 minute.
Se presara cu patrunjel; servi.