Caserola de conopidă-morcov ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 189 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, unt, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Melodie De Morcov Și Conopidă, Salată De Morcovi-Conopidă, și Plăcintă Proaspătă De Conopidă Cu Morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 218°.umpleți un castron cu cuburi de gheață și apă. Gatiti morcovii in apa clocotita cu sare timp de 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De Gheață
Morcov
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
2
Adăugați conopida; gatiti 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
3
Scurgere; se toarnă în baie de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gheață
4
Scurgeți din nou.
5
Aburiți un vas de 9 pe 13 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
6
Se amestecă ceapa, usturoiul, hreanul, maiaua, smântâna, sarea și piperul. Se amestecă legumele. Puneți în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Hrean
Smântână
Legume
Usturoi
Ceapă
Maioneză
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
7
Se amestecă untul în firimituri; se presară peste legume. Capac; coaceți timp de 20 de minute. Descoperi; coaceți timp de 5 minute.