Caserola De Conopidă
Caserola de conopidă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 304 calorii. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână unt, conopidă, fulgi de piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Caserola Cu Șuncă Și Conopidă, Caserola De Conopidă, și Caserola De Conopidă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Aduceți 2 centimetri de apă la fiert într-o cratiță medie.
Adăugați conopida, acoperiți și gătiți timp de aproximativ 10 minute.
Scurgeți și puneți-l într-o caserolă de 2 litri.
Într-un castron mic amestecați untul, parmezanul, pesmetul, sarea și fulgii de ardei roșu.
Presărați amestecul peste conopidă și acoperiți cu brânză Cheddar.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute, sau până când brânza este topită și cu bule.