Caserola de ciuperci cu fasole verde și Portobello

Caserola de ciuperci cu fasole verde și Portobello
Fasole verde și Portobello Ciuperci caserola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 98 de cenți pe porție. O porție conține 305 calorii, 15g de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați slănină, fasole, migdale tăiate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza migdale slivered ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ganache De Ciocolată Cu Avocado ca desert. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 61%. Încercați Caserola De Fasole Verde Cu Ciuperci, Fasole Verde-Caserola De Ciuperci, și Caserola De Fasole Verde Și Ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Așezați slănina într-o tigaie mare la foc mediu-mare și prăjiți până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Scoateți din tigaie să se scurgă pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Se toarnă ulei de măsline în tigaie și se reduce focul la mediu. Când uleiul este fierbinte, adăugați ciuperci și ceapă; gătiți, amestecând frecvent până când ceapa începe să devină translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați usturoiul și prăjiți câteva minute, doar până când este parfumat. Se amestecă supa de ciuperci și migdalele și se aduce la fierbere. Se condimentează cu sare condimentată și piper alb și se sfărâmă în slănină. Amestecați ușor fasolea verde, apoi transferați amestecul într-o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De CiuperciSupă De Ciuperci
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți MiciBetisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Fasole VerdeFasole Verde
(23)(23)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
6
Coaceți neacoperit timp de 30 de minute în cuptorul preîncălzit.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Scoateți din cuptor și presărați brânză Cheddar deasupra. Reveniți la cuptor timp de 5 minute sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții10
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista