Caserola De Cartofi La Cuptor

Caserola De Cartofi La Cuptor
Nevoie de o garnitură fără gluten? Caserola de cartofi la cuptor ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 45 de porții cu 366 calorii, 11g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de smântână, ceapă, sos de brânză procesată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare includ Piei de cartofi dulci coapte de două ori cu Pecan Streusel (caserolă individuală de cartofi dulci akan), Caserola De Cartofi La Cuptor De Două Ori, și Caserola De Cartofi Copți De Două Ori.

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă sărată; aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se scurge, se răcește și se taie cubulețe.
3
Așezați slănina într-o tigaie mare și gătiți la foc mediu-mare, rotind ocazional, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scurgeți feliile de slănină pe prosoape de hârtie; se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
5
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (160 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 8 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
6
Combinați cartofii și slănina într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Amestecați brânza Cheddar, sosul de brânză, smântâna, maioneza, ceapa, arpagicul, sarea și piperul într-un castron. Se amestecă amestecul de brânză în cartofi; se transferă în vasul de copt și se acoperă cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Sos De BrânzăSos De Brânză
MaionezăMaioneză
SmântânăSmântână
CartofiCartofi
ArpagicArpagic
CeapăCeapă
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
8
Coaceți în preîncălzit timp de 50 de minute; îndepărtați folia și continuați să coaceți până când brânza este bubuită și ușor rumenită, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții45
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista